Om os

Søren Johannsen

Fysiurgisk massør – Psykomotorisk terapeut – Ergonomisk konsulent

Fysiurgisk Massage
Søren er yderst professionel i hans behandling af muskelspændinger, smerter og manglende mobilitet. Han arbejder seriøst og spørger meget ind til dine symtomer og gener før et behandlingsforløb opstartes.

Kommer du med en skade, en fysisk skavank fx. diskusprolaps, scoliose mv, migræne, smerter eller en arbejdsskade, er der hjælp at hente her. Søren har gennem mange år arbejdet med yderst komplekse problemstillinger og tager stor vare på dig i behandlingen.

Du er en aktiv deltager undervejs og der tages hensyn til både dine musklers spændingsniveau og din smertegrænse. Søren kombinerer massagen med en psykomotorisk tilgang, så dine muskler og krop afspændes under behandlingen.

Sportsskade behandling
Er du sportsentusiast enten i fritiden, i en sportsforening eller som eliteudøver?

Oplever du skader og smerter samt ønsker du at optimere din træningsindsats?

Søren har i mange år været fast behandler for mange sportsudøvere; fra børn og voksne i sportsforeninger, fritidsentusiastiske mountainbike ryttere til topelite sportsudøvere.

Han har selv gennem flere år været elitesportsudøver samt træner indenfor junior elite-rosporten og ved derfor, hvor meget det betyder at optimere sine træningsbetingelser. Han er uddannet sportsskade terapeut og har kursus i tapening ved smerter og sportsskader.

Derfor er du i trygge hænder hos Søren, som også gerne hjælper dig med dine sportsskader og udfordringer. Du er velkommen til at tage kontakt og uforpligtende høre nærmere om, hvordan dine specifikke problemstillinger kan imødekommes.

Ergonomisk rådgivning
Søren er specialiseret i at yde en uvildig og professionel rådgivning om ergonomi, arbejdsmiljø og forebyggelse af arbejdsskader og nedslidning.
Han arbejder for at hjælpe din virksomhed med at skyde genvej til et godt arbejdsmiljø.

Søren leverer professionel ergonomisk rådgivning, der bygger på en åben og løsningsorienteret dialog med både virksomhed og medarbejdere uanset om det drejer sig om fx. kontorarbejdspladser, chauffører eller en produktionsvirksomhed.

Et godt arbejdsmiljø sænker sygefraværet og øger samtidig effektiviteten og arbejdsglæden. Et godt arbejdsmiljø er på alle måder en rigtig god forretning.

Søren er klar til også at hjælpe jeres virksomhed med at optimere arbejdsmiljøet.

Profilbilled-SBJ

Om Søren
Søren, som både er uddannet psykomotorisk terapeut og fysiurgisk massør samt arbejder med ergonomisk rådgivning, er også klar til at hjælpe DIG med en mere smertefri hverdag.

Søren er også fast behandler og ergonomisk konsulent i flere virksomheder, for elite idrætsudøvere og på bosteder.

Han har mange års erfaring som selvstændig behandler og konsulent både i privat og offentligt regi samt på mange forskelligartede virksomheder.

På Sørens website kan du læse meget mere.

Du kan også her tage kontakt og booke din tid online.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig gerne for yderligere information og muligheder

Kontakt mig her